Fysioterapi

Klinisk diætist

VELKOMMEN TIL ET BEDRE LIV

 

Mange har en oplevelse af, at et sundt liv er lidt af en kunst. Måske endda en videnskab. De fleste af os har et godt kendskab til de generelle anbefalinger for et sundt liv, og i teorien forekommer rådene enkle. Alligevel kan det være vanskeligt og uoverskueligt at omsætte den viden til praksis.

Sundhed handler om meget mere end mad og motion. En større grad af sundhed skal føre til en øget oplevelse af livskvalitet, glæde og overskud i hverdagen. Vejen til dine sundhedsmæssige mål er unik og helt ulig alle andres. Måske har du et ønske om vægttab, færre mavegener, bedre sportspræstationer, mere energi i det daglige eller noget helt andet. Uanset målet, skal vejen dertil tilpasses dine ønsker, din livsstil, dine præferencer og  behov.

Som autoriseret klinisk diætist med stor erfaring kan jeg hjælpe med at finde den bedst tænkelige måde for lige netop dig, og gøre vejen til dit mål meningsfuld og overskuelig.

Jeg har min diætist praksis i Åbyhøj – tæt på Aarhus centrum.

 

Kontakt mig på telefon 20 91 77 80, eller på mail info@lykkeduvald.dk

 

Lykke Duvald

Jeg blev diætist, fordi jeg elsker at lave mad og fordi jeg tidligt opdagede at mad var mere end sansemæssig nydelse. 

For mig er mad en oplevelse. Det er at være vågen og mærke livet gennem sanserne. I en tid hvor vi har så meget fokus på i morgen, er maden en måde at få sanselighed, energi og nærvær ind i hverdagen.

I 2007 blev jeg klinisk diætist med autorisation fra Sundhedsstyrelsen. At være klinisk diætist betyder at mine anbefalinger hviler på videnskabeligt grundlag. I 2012 åbnede jeg egen praksis, efter fem år på Medicinsk afdeling på Aarhus Universitetshospital. Her arbejdede jeg fortrinsvis med diabetes, stofskiftelidelser. Jeg har speciale i livsstilsforandringer, motivation og vægttab. Og med mere end 300 klienter årligt i min praksis, har jeg meget bred erfaring i menneskers forskellige livsomstændigheder.

Desuden er jeg kogebogsforfatter,  erhvervsdiætist og foredragsholder.  

Jeg er født i 1972 i Aarhus,  og bor med min mand og tre børn i Åbyhøj.