Fysioterapi

Velkommen til vores nye klinikmedhjælper.

Skrevet

Vores tidligere klinikmedhjælper, Hanne Hansen, har fået nyt arbejde. Vi ønsker hende alt godt i fremtiden med uddannelsesplanerne. Vi er dog glade for at byde velkommen til Ida Højer, der er vores nye kollega.


GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

Skrevet

Charlottehøj Fysioterapi og Træningscenter siger tak for året 2018 og ønsker alle en rigtig glædelig jul og godt nytår. Der er mulighed for at selvtræne i juleferien torsdag d 27/12 og fredag d 28/12 kl 10-13. Lørdag d 29/12 kan der selvtrænes kl 9-12.    


Ny sekretær

Skrevet

Vi har glædet os til at præsentere vores nye sekretær- Anni Staal Højer. Anni har et alenlangt CV, hvoraf sekretær på en fysioterapi klinik bla. indgår. Vi byder Anni hjertelig velkommen til forhåbentlig mange gode år her på klinikken.


Elin går på efterløn

Skrevet

Vores kære sekretær har sidste arbejdsdag d 16/11. Efter ca. 15 år, som sekretær på Charlottehøj Fysioterapi, har Elin valgt at stoppe et langt arbejdsliv og gå på efterløn. En velfortjent frihed venter forude. Alle på klinikken, både personale såvel, som patienter kommer til at savne dit imødekommende og smilende væsen. Vi ønsker dig held   …Læs mere


Thomas har været på sclerosekursus

Skrevet

Thomas har været på et 5 dages sclerosekursus. Han har i den forbindelse undervist kollegaerne på Charlottehøj Fysioterapi omhandlende nyeste viden og træning af sclerose patienter.


Velkommen til ny kollega.

Skrevet

Vi kan med stor glæde byde velkommen til vores nye kollega, Thomas Lau Rimmen. Han er utroligt kompetent og har mere end 18 års fysioterapeutisk erfaring fra både sygehus-, klinik- og militærverdenen. Vi ser frem til et godt samarbejde med ham i fremtiden – velkommen i huset!


Barselsorlov.

Skrevet

Vores kære kollega, Thea Frost, har påbegyndt sin barselsorlov. I hendes sted har vi ansat Kristoffer Trige-Jensen, som vi byder velkommen tilbage i huset!


Afsked med en kær kollega.

Skrevet

Vores kære kollega, Susanne Bohøj, har pr. 23.03.18 valgt at gå på efterløn efter 32 år hos Charlottehøj Fysioterapi. Hun har alle årene været en dedikeret fysioterapeut, en afholdt behandler og en vellidt kollega. Vi ønsker dig alle held og lykke i fremtiden med din nye tilværelse!


Klinisk diætist.

Skrevet

Klinikken har indgået et samarbejde med en klinisk diætist. Skulle du være interesseret i at påbegynde et vægttab eller en livsstils-ændring, kan du kontakte os for nærmere information på tlf.: 86160636.


Afsked med en god kollega.

Skrevet

I dag har vores kære klinikassistent, Laura Mikkelsen, sin sidste arbejdsdag hos os. Hun skal starte på uddannelsen til sygeplejerske i næste uge. Vi ønsker dig alt det bedste i fremtiden. Du har været en fantastisk kollega, en solid arbejdskraft og et herligt bekendtskab: Tak for det! På mandag glæder vi os til at sige   …Læs mere